Voedselbos expert Babbe Hengeveld

28 maart 2024

Hebben jullie ze al gezien? De twee voedselbosjes bij VechtclubXL en Eilandsteede in Park Transwijk? Ze zijn net aangeplant en vol goede moed wachtend op de lente. Ik kan niet wachten tot we de eerste knoppen en scheuten kunnen gaan zien! 

Ik ben Babbe Hengeveld en komend jaar ga ik voor jullie, namens de voedselboskabouters deze voedselbosjes beheren, optimaliseren en probeer ik maandelijks een geoogst product onder jullie aandacht te brengen.

De komende maanden ben ik de voedselbosjes aan het voorbereiden op de zomerdroogte door een dikke laag mulch aan te brengen en de aanplant een voorsprong te geven op het gras en de wilde kruiden die er omheen groeien. Ook planten we in februari nog wat laatste planten en bomen aan en zorg ik dat er een mooi info bord bij komt zodat iedereen straks weet welk product je kunt plukken.

Mocht je me bezig zien, kom dan vooral je vragen stellen of een praatje maken. Wil je weten wat ik allemaal nog meer doe neem dan eens een kijkje op mijn website www.oergroen.nl.

Tot binnenkort! Babbe

Blijf op de hoogte

 

Krijg toegang tot exclusieve verhalen, aankomende evenementen, de laatste inspirerende projecten en nog veel meer. Direct in je mail!


Fonds aanvragen

 

Heb je een plan die de wijk zal doen bruisen? We horen graag wat je idee is! 

Join the community

 

Meld je aan voor de LinkedIn groep waar we vraag en aanbod delen en je in contact komt met andere ondernemers uit de wijk.